CHAUFFEURSDIENSTEN

Chauffeursdiensten in Haarlem

Wilt u door kunnen werken in de file en zodoende geld besparen? Onze chauffeursdiensten bieden ook in dat geval uitkomst! Het vervoer met uw eigen chauffeur vanuit Haarlem is daarbij vaak veel goedkoper dan de meeste mensen denken en er zijn nog veel meer voordelen te bedenken!

Enkele voordelen van chauffeursdiensten op een rij

  • Het grootste voordeel van een chauffeur is dat u doorwerkt terwijl u reist.✓ Bij ziekte of afwezigheid van uw huidige chauffeur komt u toch op uw bestemming.
  • Door gebruik te maken van chauffeursdiensten kunt u gerust een drankje nuttigen tijdens een zakendiner of een bedrijfsuitje.
  • ✓ Uw chauffeur zet u af en parkeert uw auto en wacht tot u klaar bent voor de terugreis.
  • Omdat u zorgeloos in de auto zit en de chauffeur rijdt, kunt u onderweg bellen of vergaderingen voorbereiden.
Chauffeursdiensten

Overzicht van alle verschillende chauffeurs

STUDENTCHAUFFEUR

Door het gebruik van uw eigen auto met een studentchauffeur kan het tarief voor onze diensten laag gehouden worden. Het gehanteerde introductietarief van € 14,50 per uur excl. BTW zult u daarom nergens anders aantreffen!

Lees meer

PRIVECHAUFFEUR

Een privechauffeur staat 24/7 voor u klaar in Haarlem en is door heel Europa inzetbaar. U heeft al uw eigen privechauffeur vanaf € 24,70 per uur excl. BTW.

Lees meer

DIRECTIECHAUFFEUR

Een directiechauffeur met CCV-D1 diploma is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar beschikbaar. Het uurtarief voor een directiechauffeur is €36,30 excl. BTW.

Lees meer

Een chauffeursdienst aanvragen

Bent u benieuwd naar het kostenplaatje van een rit met uw eigen chauffeur? Wij maken voor u gratis een kostenindicatie voor een rit met chauffeur. Vul het offerte aanvraagformulier in en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie! U kunt het hele jaar door, 24 uur per dag een beroep doen op onze chauffeursdiensten. Wij zijn altijd per telefoon bereikbaar op 088-CHAUFFEUR (088-2428333).

OFFERTE AANVRAGEN